Onnistunut rekrytointi tukee yrityksen liikevaihdon kasvua.
​​​
​​​​​​​​​​​​​​HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija -koulutus auttaa saavuttamaan rekrytoinnin tavoitteet, varmistamaan rekrytoivan henkilön ammatillisen osaamisen ja parantamaan hakijoiden tasa-arvoista kohtelua sekä kunnioittamista. Se tukee ja auttaa yrityksiä tarjoamalla ohjeita tehokkaisiin rekrytoinnin prosesseihin ja menettelyihin.

​​​​​​​Kauppakamarin rekrytointikoulutus on luotu edistämään kaikkien rekrytointi- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä työskentelevien, erityisesti oman toimen ohella rekrytointeihin osallistuvien henkilöiden ammattitaitoa. Kokonaisuus perustuu SFS:n 30405 standardiin.

Se tarjoaa henkilöstöhallinnossa työskentelville ja koko organisaation esimiehille mahdollisuuden kehittää yrityksen rekrytontiprosessia ja osaamista. ​​​​​​​

Koulutuksia järjestetään läsnä-, hybridi- että verkkopohjaisina koulutuksina.​​​​​​​Osallistujapalautteita:

” Kattava kokonaisuus, paljon mietittävää, tietoa suoraan käytäntöön.”

”Todella hyvä ja kattava materiaali, äärimmäisen tyytyväinen!”

”Heräsi ajatus, että rekryihin pitäisi käyttää enemmän aikaa ja vaivaa. Nyt tunnistaa rekryn tärkeyden ja strategisen roolin.”


Kauppakamarit ylläpitävät ja edistävät ammattimaisen koulutuksen laatua sekä osaamisen kehittämistä.​​​​​​​ Kauppakamariverkosto järjestää vuosittain useita satoja koulutustilaisuutta. Tutkintopohjaisia koulutuksia ovat HHJ, LKV-kiinteistövälittäjä ja LVV-vuokrahuoneistonvälittäjäkoe, Kiinteistöarvioija ja Tavarantarkastaja.
HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija on uusi hyväksytty-tuoteperheen jäsen.


#rekrytointi #sertifiointi #arviointi #koulutus #HRA #valmennus #henkilöstö #kauppakamari #kauppakamarikouluttaa