HRA-koulutuksen ytimenä on eettinen ja juridinen oikein tekeminen. Koulutuksen pohjana olevilla eettisillä ohjeilla tuetaan oikeudenmukaista ja arvokriittistä toimintatapaa. Ne takaavat, että samat säännöt pätevät kaikkiin eikä rekrytoijalla ole omia intressejä tai ennakkoluuloja.

Tavoitteemme on vahvistaa parhaiden, modernien rekrytointimenetelmien, työkalujen ja -tekniikoiden tuntemusta ja käyttöä sekä kehittää intohimoisesti rekrytointialan imagoa ja ohjata jatkuvan kehittymisen tielle.

HRA tukee hyvän työnantajamielikuvan ja erinomaisen hakijakokemuksen rakentamista. Nämä auttavat onnistumaan rekrytoinneissa ja erottautumaan kilpailijoista.

HRA-koulutuksen suorittanut voi osallistua HRA-sertifiointitutkintoon ja on tutkinnon läpäistyään oikeutettu käyttämään HRA-nimikettä. Yritys, jonka palkkalistoilla on HRA-sertifioituneita henkilöitä, viestii ulospäin eettisistä arvoistaan ja panostuksesta rekrytointiprosessin moderniin etenemiseen.​​​​​​​

"HRA-tutkinnon pitäisi olla edellytys rekrytoinnin parissa työskenteleville!"
-osallistujapalaute-


HRA: eettistä rekrytointia hakijamielikuva edellä

Lue lisää

HRA-koulutuksesta eväitä kasvuyritysten rekrytointihaasteiden selättämiseen

Lue lisää

Osaajapulaan apu kansainvälisillä rekrytoinneilla

Työmarkkinat ovat haastavassa tilanteessa. Työvoimapula on totta, ja työvoiman kohtaanto ja työntekijöiden osaamisvaje ovat työnantajien arkea. Ratkaisua etsitään monin keinoin. Niistä yksi on kansainvälinen rekrytointi.

Lue lisää