HRA-palautteita


HRA-koulutusten osallistujat ovat antaneet palautetta esityksen sisällöstä, esitystavasta ja aineistosta. Kokonaisarvosanaksi HRA on saanut 4,4/5.​​​​​​​​​​​​​​HRA koulutukseen osallistuneiden palautteita

” Muutos ajattelussa, kasvua rekrytoijana, täydensi omaa tieto-taitoa ja osaamistaan todella paljon"

​​​​​​​”Heräsi ajatus, että rekryihin pitäisi käyttää enemmän aikaa ja vaivaa. Nyt tunnistaa rekryn tärkeyden ja strategisen roolin"

​​​​​​​” Kurssi oli hyvä läpileikkaus aiheeseen ja suosittelisin sitä erityisesti aloitteleville rekrytoijille. Rekrytointia on mukava tehdä, kun tietää mitä tekee, eivätkä tulokset jää sattumanvaraisiksi”

​​​​​​​


”HRA-koulutus on ollut kattava poikkileikkaus modernin työnantajakuvaa tukevan rekrytoinnin keskeisistä asioista. Lisämausteen koulutuksen antiin on hyvien kouluttajien lisäksi antanut ​​​​​​loistava ryhmä, jossa on syntynyt paljon keskustelua.”

Hanna Lindroos, Startup Center Oy


"Koulutus oli mielenkiintoinen, vaikka aihe olikin hyvin tuttu. Ryhmän henki oli hyvä etänä sekä tutkintotilaisuudessa livenä. Loistavaa keskustelua! HRA herätti mielenkiinnon opiskella lisää."

Tanja Raanti, Fortum Power and Heat Oy, MM Kotka Mills
​​​​​​​


Kouluttajat ovat saaneet hyvää palautetta luontevasta esiintymisestä​​​​​​​Kokemuksia tutkinnosta

"Tutkinnosta saamani informaatio oli sopivaa 4,4"

"Tutkintopäivän koostuminen kertausluennosta ja monivalintakokeesta on hyvä toimintatapa 4.5""Suosittelen vahvasti HRA-tutkintoa.
Mukavaa saada sparrata alan kollegojen kanssa. Rekrytoinnin juridisen osion asioita oli sopivasti jaoteltu. Tutkinnosta oli tehty mukava käytännönläheinen case-esimerkeillä."

Mona Sandström
HRA, Cimson Henkilöstöpalvelut Oy
​​​​​​​


​​​​​​​


Aineistoista sanottua


”Materiaalia tuli paljon, tämä selkeyttää työtä, mitä aiemmin tehnyt"

”Todella hyvä ja kattava materiaali, äärimmäisen tyytyväinen"

"Olisin toivonut enemmän käytännön asiaa sekä lisäisin koulutukseen enemmän juridiikkaa ja ajankohtaista lakia”