HRA-työnantajalle


Näe rekrytointi osana yrityksen strategiaa

​​​​​​​Rekrytointi on kokonaisuus, joka koostuu useista eri osa-alueista ja tekijöistä. HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija -koulutuksessa avaamme hyvin käytännönläheisesti ja monipuolisten esimerkkien avulla rekrytoinnin kokonaisprosessia. Samalla selvitämme asiantuntijoiden johdolla, mitä on hyvä rekrytointi, millaisia työkaluja onnistunut rekrytointityö edellyttää.

Tavoitteemme on vahvistaa parhaiden ja eettisten rekrytointimenetelmien, -työkalujen ja -tekniikoiden tuntemusta ja käyttöä sekä kehittää intohimoisesti rekrytointialan imagoa että ohjata jatkuvan kehittymisen tielle. Tuemme hyvän työnantajamielikuvan ja erinomaisen hakijakokemuksen rakentamista. Ne auttavat onnistumaan rekrytoinneissa ja erottautumaan kilpailijoista. Ohjaamme luomaan selkeän tavoitteen ja työskentelemään kohderyhmäkohtaisesti.

HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija -koulutus

  • Sertifioiduksi rekrytoinnin asiantuntijaksi tuleminen edellyttää sitoutumista, omistautumista ja tarkoituksellista työtä. Tunnistamme haasteen, verkostossamme on vuosikymmenien kokemus henkilöstö- ja rekrytointialasta.
  • HRA-koulutus antaa työvälineet niin rekrytoinnin ammattilaiselle kuin oman työn ohessa rekrytointia tekevälle, parhaiden osaajien rekrytoimiseksi.
  • Koulutuksessa opetetaan soveltamaan rekrytointia tekevän osaamista ja ohjataan toimia kohti rekrytoinnin eettisiä periaatteita sekä todennetaan rekrytointia tekevän osaaminen tutkinnolla.

​​​​​​​Mitä HRA-Hyväsytty rekrtytoinnin asiantuntija koulutusohjelma tarjoaa?​​​​​​​

  • Opettaa parhaat käytännöt rekrytoinnin menetelmistä, työkaluista ja tekniikoista.
  • Ajankohtaiset asiat alalta ja lainsäädännöstä.
  • Täydentää koulutettavan rekrytointissaamista.
  • Luo rekrytointiin ammattimaisempaa otetta.
  • Auttaa verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa.
  • Tukee onnistuneiden rekrytointien kautta organisaation kasvua ja menestystä.

​​​​​​​Osallistujapalautteita:

​​​​​​​” Kattava kokonaisuus, paljon mietittävää, tietoa suoraan käytäntöön”

​​​​​​​”Heräsi ajatus, että rekryihin pitäisi käyttää enemmän aikaa ja vaivaa. Nyt tunnistaa rekryn tärkeyden ja strategisen roolin”

​​​​​​​” Kurssi oli hyvä läpileikkaus aiheeseen ja suosittelisin sitä erityisesti aloitteleville rekrytoijille. Rekrytointia on mukava tehdä, kun tietää mitä tekee, eivätkä tulokset jää sattumanvaraisiksi”


#rekrytointi #sertifiointi #arviointi #koulutus #valmennus #henkilöstö #kauppakamari #HRA​​​​​​​