HRA-webinaari: Rekrytoinnin viheliäiset ongelmat ja niiden ratkaiseminen - Juho Toivola

Ajankohta: Torstai 16.05.2024, klo 8:30 - 10:00
Paikka: Verkkotapahtuma
Osoite: Microsoft Teams

Maksuton HRA-webinaari: Rekrytoinnin viheliäiset ongelmat ja niiden ratkaiseminen

  • Asiantuntijana Juho Toivola
  • Torstai 16.05.2024 klo 8:30-10:00
  • Webinaarin lopuksi on varattu rajallisesti aikaa kysymyksille. Halutessasi voit jättää kysymyksesi ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Huomaathan, ettemme välttämättä ehdi käsittelemään kaikkia kysymyksiä ja osa kysymyksistä voidaan käydä läpi jo esityksen aikana.

 

Juho Toivola käy webinaarin aikana läpi rekrytoinnin viheliäisiä ongelmia, kuten...

  1. Miten houkutella ja sitouttaa tarvittavat osaajat? Usein tätä ongelmaa koitetaan ratkaista tyhjiössä, keskittyen vain oman organisaation “houkuttelevuuden” tai “sitouttavuuden” kehittämiseen. Tätä ongelmaa ei kuitenkaan voi ratkaista ilman, että huomioi työmarkkinat ja osaajiin kohdistuvan kilpailun. Houkuttelevuus ja sitouttavuus myös elää ajassa ja muuttuu jatkuvasti. Siksi paras ratkaisu tähän ongelmaan myös muuttuu jatkuvasti.

  2. Mistä löytää sopivia tekijöitä sopivalla kustannuksella? Valmiit tekijät ovat kalliita ja uuden tekijän kouluttaminen maksaa. Ulkomailta voisi löytyä halvempia tekijöitä mutta se vaatii kulttuurin kehittämistä, joka on myös kallista. Pitäisikö vain tehdä itse niin pääsisi kaikkein halvimmalla? Vai olisiko alihankinta sittenkin halvin toimintamalli? Onko edes olemassa mitään tapaa saada työvoimaa hankittua järkevään hintaan?

  3. Miten varmistua ehdokkaan sopivuudesta tehtävään? Vaikka kuinka haastattelisi, testaisi ja tarkistaisi suosituksia, niin silti voida käydä niin että henkilö ei pärjää tai viihdy tehtävässä. Miten onnistuneen rekrytoinnin todennäköisyyttä voi parantaa ja miten rekrytointiin liittyvän epävarmuuden kanssa voi oppia elämään? Onko olemassa sellaista asiaa kuin “varma ehdokas”, jonka rekrytointi on riskitöntä?

Tervetuloa käsittelemään näitä ja monia muita rekrytoinnin viheliäisiä ongelmia linjoille!

 

HRA-webinaari on maksuton verkostoitumistapahtuma, joka on suunnattu rekrytoijille, rekrytointiprosessiin osallistuville tai muuten vain rekrytoinnista kiinnostuneille. HRA-webinaari sopii erinomaisesti myös HRA-alumneille. Tervetuloa mukaan!

 

Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille edellisenä päivänä.

Ilmoittaudu mukaan myös kesäkuun maksuttomaan HRA-webinaariin, jonka aiheena on henkilöstösuunnittelu rekrytoinnin edeltäjänä.x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!