SaveTheDay: Talent Boost Summit 2024

Valtakunnallisessa ja vuosittaisessa Talent Boost -tapahtumassa kuulet muiden yritysten ja kansainvälisten talenttien kiinnostavia kokemuksia sekä pääset verkostoitumaan muiden yritysedustajien, kansainvälisten talenttien ja opiskelijoiden kanssa. Tilaisuus tarjoaa myös käytännön työkaluja kansainvälisten osaajien rekrytointiin.

Valtakunnallinen ja vuosittainen Talent Boost -tapahtuman järjestetään tänä vuonna Lappeenrannan kaupunginteatterilla tiistaina 12.11.2024. Tilaisuus järjestetään hybridinä, eli voit olla läsnä paikan päällä tai osallistua etänä. Tapahtuma on koko päivän kestävä tapahtuma ja sen kielenä ovat sekä suomi että englanti.

Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti yrityksille ja ulkomaisille osaajille ympäri Suomea. Yritysten ja ulkomaisten talenttien lisäksi paikalle kutsutaan myös sidosryhmien edustajia. Tilaisuus on sinua varten, jos vastaat yhteenkin alla olevaan kysymykseen ”kyllä”:

  • Oletko rekrytoimassa ensimmäistä kansainvälistä osaajaa eli talenttia tai opiskelijaa?
  • Kiinnostaako monikulttuurisen työyhteisön rakentaminen yrityksessäsi?
  • Haluatko saada pidettyä talentit työssä ja rakentaa pitovoimaa yrityksessä?


Tapahtumassa kuulet muiden yritysten ja kansainvälisten talenttien kiinnostavia kokemuksia sekä pääset verkostoitumaan muiden yritysedustajien, kansainvälisten talenttien ja opiskelijoiden kanssa. Tilaisuus tarjoaa myös käytännön työkaluja kansainvälisten osaajien rekrytointiin.

​​​​​​​​​​​​​​
Tapahtuman aamupäivä on varattu teemaan liittyville yritys- ja talent-puheenvuoroille sekä noin tunnin kestoiselle paneelikeskustelulle. Iltapäivällä pidetään TalentMatch –tilaisuus, johon sisältyy innostava yritysten ja talenttien pitchaus-osuus.

Jo tapahtumaa edeltävänä päivänä on mahdollisuus osallistua illalliselle ja verkottua muiden osallistujien ja sidosryhmien kanssa. Paikka ja aika ilmoitetaan myöhemmin.

Aamupäivätilaisuuden, TalentMatch –osuuden ja etkopäivällisen ilmoittautumiset avautuvat alkukesän aikana.


Tilaisuudesta kertoo lisää ja vastaa mielellään kysymyksiin Hanna Anttonen, yritysasiantuntija, hanna.anttonen@lappeenranta.fi