Mistä sinä haluaisit oppia lisää rekrytointiin liittyen? ​​​​​​​

Olen järjestänyt rekrytointiin liittyvää täydennys- ja jatkokoulutusta jo kymmenen vuoden ajan. Kun eri koulutuksista on kerätty palautetta, niin tietyt asiat toistuvat silloin, kun osallistujat ovat kokeneet koulutuksen hyväksi ja hyödylliseksi.

Ensinnäkin, koulutuksen tulee mahdollistaa verkostoituminen toisten ammattilaisten kanssa, ja näiden kanssa käytäville keskusteluille on varattava riittävästi aikaa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että koulutusten olisi hyvä olla vähän pidempiä. Kerättyjen palautteiden perusteella nämä asiat toteutuvat erinomaisesti erityisesti HRA® Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija -koulutuksessa.

Toinen tärkeä näkökulma on se, että koulutus ei voi olla pelkkää teorian, mallien tai periaatteiden läpikäyntiä, vaan asioita pitää käsitellä myös käytännönläheisesti: mitä ja miten tulisi tehdä toisin? Jos koulutuksen jälkeen sinulla ei ole yhtää konkreettista ajatusta siitä, mitä aiot tehdä enemmän tai eri tavalla, ei koulutuksesta ole ollut mainittavaa hyötyä. HRA-koulutuskokonaisuus sisältää roppakaupalla käytännön vinkkejä ja ohjeita.

Kolmantena nostaisin esille sen, että koulutuksen tulee olla vahvasti kiinni tämän päivän työmarkkinatilanteessa ja rekrytoinnin ajankohtaisissa ilmiöissä. Erityisesti lainsäädännön ja muiden ohjaavien sääntöjen läpikäynti on tärkeää. HRA:ssa sisältöjä käydään läpi säännöllisesti ja päivitetään vastaamaan nykyhetkeä jokaisen uuden koulutuskokonaisuuden alkaessa. Kun valitset HRA:n voit olla varma siitä että osaamisesi on ajan tasalla.


Haluaisitko sinäkin kehittää rekrytointiosaamistasi ja kasvattaa ammatillisia verkostojasi? Siinä tapauksessa HRA® on sinun valintasi! Seuraava koulutus alkaa 09.04.2024 - vielä ehdit ilmoittautua mukaan.


Millainen olisi sinun unelmiesi rekrytointikoulutus?

Onko sinulla ajatus, mitä toivoisit unelmiesi rekrytointikoulutukselta? Tai oletko käynyt koulutuksessamme ja et ole vielä jakanut kokemustasi kanssamme? Kerro meille ajatuksistasi vapaamuotoisesti & anonyymisti matalalla kynnyksellä alla olevan kyselylomakkeen kautta:


Kirjoittaja

Juho Toivola

​​​​​​​​​​​​​​Kirjoitus on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin kanssa. Alkuperäinen teksti julkaistu LinkedInissä.