Olisiko 2024 se vuosi, jolloin päätät vihdoin kehittää rekrytointiosaamistasi?

Osana HRA-koulutuksen tutkintolautakuntaa olen päässyt miettimään niitä syitä, miksi ihmisen ylipäätään pitäisi kouluttautua rekrytointiin liittyen eikä vaan vetää “vanhoilla pohjilla”. Tässä kolme tärkeintä syytä.


Kolme syytä osallistua rekrytointia koskevaan koulutukseen

  1. Toimivasta ja tehokkaasta rekrytoinnista on tutkittua tietoa. Miksi et pohjaisia tekemistäsi mieluummin tutkittuun tietoon kuin mututuntumaan?

  2. Rekrytointiin liittyen on roppakaupalla käytännössä todennettuja, hyviä käytäntöjä jaettavaksi. Kaikkea ei tarvitse oppia itse kantapään kautta: monesti on ok matkia sitä mitä hyvät jo nyt tekevät. Miksi et ottaisi parhaita käytäntöjä haltuusi?

  3. Rekrytoinnin maailma muuttuu koko ajan. Se mikä toimi viisi vuotta sitten, ei välttämättä ole enää tänä päivänä ok. Siksikin on hyvä kouluttautua säännöllisesti. Koska olet viimeksi päivittänyt rekrytointiosaamistasi?


Milloin sinä olet viimeksi kouluttautunut rekrytointiin liittyen?

Mikäli tutkittu tieto, hyvät käytännöt ja oman osaamisen päivittäminen ajan tasalle kiinnostavat sinuakin, niin nyt on hyvä hetki ilmoittautua mukaan 09.04.2024 alkavalle, seuraavalle HRA-koulutusjaksolle. Milloin sinä olet viimeksi kouluttautunut rekrytointiin liittyen?


Nyt tarjolla erityisen houkuttava Early Bird -hinta: 1099€+alv (voimassa vain 15.1. - 18.2.2024)!Kirjoittaja

Juho Toivola

​​​​​​​​​​​​​​Kirjoitus on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin kanssa. Alkuperäinen teksti julkaistu LinkedInissä.