HRA - Koulutus

Rekrytointikoulutuksen ohjelma

Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija -koulutuksessa käsitellään rekrytoinnin perusaiheita. Rekrytoinnin kivijalkana toimivat rekrytoinnin periaatteet ja hyvät rekrytointitavat. Toimimme oikein tunnistaessamme, miten rekrytoinnin juridiikka säätelee toimintamme ja mitä tekijöitä huomioida rekrytoinnin tietosuoja-asioissa. Rekrytointia tekevän on hyvä tunnistaa oma vastuu ja valta tehdessään valintaa koskevia päätöksiä. Toimintaa voidaan tehostaa prosessimaisella rekrytoinnin suunnittelulla ja oikein kohdennetulla viestinnällä. Tiedämme, että tavoite ohjaa päätöstä. Päätöksenteon tukena riittävä analysointi, soveltuvuusarvioinnit sekä muut valintaa tukevat välineet ovat merkittävässä roolissa matkalla kohti onnistunutta lopputulosta.

Rekrytointi avataan koulutuksessa erityisesti rekrytoinnin kokonaisprosessin näkökulmasta. Lähestyminen on hyvin käytännönläheisesti ja käytänteitä käydään läpi esimerkkien avulla. ​Opetus on selkokielistä ja sisältää paljon keskustelua.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija -koulutus sisältää sekä luentoja että omatoimista opiskelua sekä etä- ja ryhmätyöskentelyä.


Osallistujapalautteita:

”Into kasvaa jokaisen moduulin myötä, palaa halusta päästä tekemään rekrytointeja.”​​​​​​​

” Muutos ajattelussa, kasvua rekrytoijana, täydensi omaa tieto-taitoa ja osaamistaan todella paljon.”


Kirjallisuutta

  • SFS 30405 Henkilöstöjohtaminen, Ohjeita rekrytointiin.
  • Muu kirjallisuus ilmoitetaan myöhemmin.

Yrityskohtainen koulutus

Jos haluat yrityksellesi räätälöidyn HRA-koulutuksen, ota meihin yhteyttä. Vähintään 12 koulutettavan kanssa kouluttajamme voivat mukauttaa opetussuunnitelman vastaamaan tiimisi tai organisaatiosi erityistarpeita ja -etuja, kuitenkin siten, että sen sisältö täyttää kriteerit sertifiointia varten.


#rekrytointi #sertifiointi #arviointi #koulutus #valmennus #henkilöstö