HRA-webinaari: Rekrytoijan rooli onnistuneessa hakijakokemuksessa

Ajankohta: Torstai 22.08.2024, klo 9:00 - 10:00
Paikka: Verkkotapahtuma
Osoite: Microsoft Teams

Maksuton HRA-webinaari: Rekrytoijan rooli onnistuneessa hakijakokemuksessa

  • Asiantuntijana Analysointi ja päätöksenteko -moduulin HRA-kouluttaja Karoliina Heikkinen sekä Rekrytoinnin juridiikka -moduulin HRA-kouluttaja Maria Setälä
  • Torstai 22.08.2024 klo 9:00-10:00
  • Webinaarissa on mahdollista esittää kysymyksiä asiantuntijoilta. Halutessasi voit jättää kysymyksesi ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. 

 

Rekrytoijana toiminnallasi on suuri vaikutus siihen, millaisia mielikuvia hakijoille syntyy yrityksestä rekrytointiprosessin aikana. Rooli ja vastuu on merkittävä, mutta suunnittelulla ja valmistautumisella on suuri merkitys onnistuneen rekrytointiprosessin läpiviemiseen.

HRA-kouluttajat Karoliina Heikkinen ja Maria Setälä syventyvät webinaarissa siihen, miten rekrytoijana voit kasvattaa erinomaisen hakijakokemuksen syntymistä rekrytointiprosessin eri vaiheissa, kuten…

  • Profilointi ja oikeiden kysymysten kysyminen rekrytoivilta esihenkilöiltä. Miten varmistat, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot oikean kandidaatin löytämiseksi?
  • Työpaikkailmoituksen suunnittelu ja kirjoittaminen. Kuinka kirjoittaa houkutteleva ja informatiivinen ilmoitus, joka vetää puoleensa oikeat hakijat?
  • Julkaisukanavien valinta ja taktisen rekrytointikampanjan luominen. Mitkä ovat parhaat kanavat tavoittaa potentiaaliset kandidaatit ja miten suunnitella mahdollinen taktinen rekrytointikampanja?
  • Hakemusten käsittely ja viestintä ehdokkaille. Miten ylläpidät selkeää ja positiivista viestintää läpi prosessin?
  • Haastattelut. Miten suunnittelet ja toteutat haastattelut, jotka tuovat esiin ehdokkaiden osaamisen sekä sopivuuden kulttuurillisesti ja arvopohjaisesti?
  • Arviointi ja valinta. Millä kriteereillä teet henkilövalinnan ja varmistat parhaan mahdollisen osaajan valinnan?
  • Työtarjous. Kuinka varmistat, että työtarjous on houkutteleva ja vastaa sekä yrityksen että ehdokkaan tarpeita?

 

HRA-webinaari on maksuton verkostoitumistapahtuma, joka on suunnattu rekrytoijille, rekrytointiprosessiin osallistuville tai muuten vain rekrytoinnista kiinnostuneille. HRA-webinaari sopii erinomaisesti myös HRA-alumneille. Tervetuloa mukaan!

 

Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille edellisenä päivänä.



x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!