HRA-koulutus, Hyväksytty Rekrytoinnin Asiantuntija

Ajankohta: 09.04.2024 13:00 - 07.05.2024 18:00
Paikka: Microsoft Teams
Osoite: Verkkokoulutus

» Katso HRA-koulutuksen esittelyvideo

 

Koulutuksen sisältö:

Rekrytointi on kokonaisuus, joka koostuu useista eri osa-alueista. Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija koulutuksessa käsitellään rekrytoinnin perusaiheita. Rekrytoinnin kivijalkana toimivat rekrytoinnin periaatteet ja hyvät rekrytointitavat, jotka ohjaavat rekrytointia tekevän työtä. Toimimme oikein tunnistaessamme, miten rekrytoinnin juridiikka säätelee toimintamme ja mitä tekijöitä huomioida rekrytoinnin tietosuoja-asioissa.

Tiivistimme koulutuksen noin kuukauden mittaiseksi, toimme koulutuksen sisältöön ajankohtaisia rekrytointityökaluja sekä uudistimme tutkintorakennetta. Koulutuksemme on työelämälähtöinen, joustava ja osallistujaystävällinen paketti rekrytointiosaamisen ytimeen.

HRA-koulutus haastaa sinua katsomaan organisaatiosi rekrytointiprosessia, juridisia lähtökohtia, viestintää sekä yrityskulttuuria eri näkökulmista. Kokonaisuus tarjoaa käytännön työkaluja rekrytoinnin kehittämiseen sekä työelämälähtöisen tarkastelutavan. Lopputuloksena sinulla on käytössäsi työkalupakki, jota voit soveltaa koko yrityksen rekrytointiprosessin kehittämiseen.
 

UUSI HRA-koulutus

Moduuli 1: Orientaatio ti 09.04. klo 13-14
Moduuli 2: Rekrytoinnin yleiset periaatteet ja prosessi ti 16.04. klo 12-16
Moduuli 3: Rekrytoinnin juridiikka ti 23.04. klo 9-16
Ryhmätyö ti 30.04. klo 12-16

Moduuli 4: Analysointi ja päätöksenteko ti 07.05. 12-18

Koulutus sisältää orientaation ja kolme yhteistä opetus-moduulia sekä SFS 30405 standardiin perustuvan opintokokonaisuuden. Koulutuksessa on myös yksilö- ja ryhmätyötehtävä. Koulutuksen työvälineinä käytetään Microsoft Teamsia (ei edellytä lisenssiä) sekä sähköistä Howspace työtilaa. 

Kurssin täysipainoinen suorittaminen edellyttää aktiivista otetta ja läsnäoloa kaikilla moduuleilla sekä osallistumista etä- ja ryhmätyöhön. Osallistuja saa koulutuksesta todistuksen, joka oikeuttaa osallistumaan HRA-sertifiointitutkintoon.

Osallistujapalaute:

Kurssi oli hyvä läpileikkaus aiheeseen ja suosittelisin sitä erityisesti aloitteleville rekrytoijille. Rekrytointia on mukava tehdä, kun tietää mitä tekee, eivätkä tulokset jää sattumanvaraisiksi Maarit Reunanen, Henkilöstöpäällikkö, Tervakoski Oy.

Hinta:

HRA-koulutuksen normaalihinta on 1559€+alv24%, kauppakamarin jäsenetuhinta 1259€+alv24%. Jos samasta yrityksestä osallistuu koulutukseen 3 tai 4, saa yritys koulutuksen -20% ja jos osallistujia on 5 tai yli, saa yritys koulutuksen -30%. Koulutus laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot:

Pirjo Kurki, puh. +358 40 197 9823 tai pirjo.kurki@rihykauppakamari.fi

Ilmoittaudu HRA-koulutukseen 19.3.2024 mennessä.

 x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!