HRA-koulutus, Hyväksytty Rekrytoinnin Asiantuntija

Ajankohta: 24.10.2023 12:00 - 21.11.2023 18:00
Paikka: Teams ja Moodle-työtila
Osoite: verkkokoulutus / Teams

Tutustu HRA-koulutuksen esitteeseen.

Kauppakamarin HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija koulutus on luotu kehittämään yritysten rekrytoinnin prosessia ja rekrytointi- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä työskentelevien henkilöiden ammattitaitoa ja suorituskykyä. Kokonaisuus perustuu SFS:n 30405 standardiin.

Koulutuksen sisältö:

Rekrytointi on laaja kokonaisuus, joka koostuu useista eri osa-alueista. Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija koulutuksessa käsitellään rekrytoinnin perusaiheita. Rekrytoinnin kivijalkana toimivat rekrytoinnin periaatteet ja hyvät rekrytointitavat, jotka ohjaavat rekrytointia tekevän työtä. Toimimme oikein tunnistaessamme, miten rekrytoinnin juridiikka säätelee toimintamme ja mitä tekijöitä huomioida rekrytoinnin tietosuoja-asioissa.

Tiivistimme koulutuksen noin kuukauden mittaiseksi, toimme koulutuksen sisältöön ajankohtaisia rekrytointityökaluja sekä uudistimme tutkintorakennetta. Koulutuksemme on työelämälähtöinen, joustava ja osallistujaystävällinen paketti rekrytointiosaamisen ytimeen.

HRA-koulutus haastaa sinua katsomaan organisaatiosi rekrytointiprosessia, juridisia lähtökohtia, viestintää sekä yrityskulttuuria eri näkökulmista. Kokonaisuus tarjoaa käytännön työkaluja rekrytoinnin kehittämiseen sekä työelämälähtöisen tarkastelutavan. Lopputuloksena sinulla on käytössäsi työkalupakki, jota voit soveltaa koko yrityksen rekrytointiprosessin kehittämiseen.

​​​​​​​UUSI HRA-koulutus

  • Moduuli 1: Orientaatio ti 24.10.  klo 12-15
  • Moduuli 2: Rekrytoinnin yleiset periaatteet ja prosessi ti 31.10. klo 12-16
  • Moduuli 3: Rekrytoinnin juridiikka ti 7.11. klo 9-16 
  • Ryhmätyöpäivä ti 14.11. klo 12-16     
  • Moduuli 4: Analysointi ja päätöksenteko ti 21.11. klo 12-17

Koulutus sisältää orientaation ja kolme yhteistä opetus-moduulia sekä SFS 30405 standardiin perustuvan opintokokonaisuuden. Koulutuksessa on myös yksilö- ja ryhmätyötehtävä. Koulutuksen työvälineinä käytetään Microsoft Teamsia (ei edellytä lisenssiä) sekä sähköistä Moodle-oppimisalustaa.

Kurssin täysipainoinen suorittaminen edellyttää aktiivista otetta ja läsnäoloa kaikilla moduuleilla sekä osallistumista etä- ja ryhmätyöhön. Osallistuja saa koulutuksesta todistuksen, joka oikeuttaa osallistumaan HRA-sertifiointitutkintoon. HRA-koulutuksen suorittaneet sitoutuvat noudattamaan Rekrytoinnin eettisiä periaatteita.

Osallistujapalaute:

”Kurssi oli hyvä läpileikkaus aiheeseen ja suosittelisin sitä erityisesti aloitteleville rekrytoijille. Rekrytointia on mukava tehdä, kun tietää mitä tekee, eivätkä tulokset jää sattumanvaraisiksi” Maarit Reunanen, Henkilöstöpäällikkö, Tervakoski Oy.

Hinta:

HRA-koulutuksen hinta on 1559€+alv24%, kauppakamarin jäsenetuhinta 1259€+alv 24%. Koulutus laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot:

Pirjo Kurki, puh. +358 40 197 9823 tai pirjo.kurki@rihykauppakamari.fi


Ilmoittaudu HRA-koulutukseen 13.10.2023 mennessä:x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!